Justícia i pau

L‘exposició #UtopiesQueNoHoSón fa un recorregut pels 50 anys d’història de Justícia i Pau i alhora mostra algunes de les fites aconseguides en el camp de la justícia i la pau a Catalunya en aquest període gràcies a les mobilitzacions ciutadanes. 

Dates en què es podrà visitar: 2, 3,9 i 10 de juny de 2018 

Horari d’obertura: Dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00. 

Diumenges de 10.00 a 14.00. 

Lloc: Castell del Paborde, la Selva del Camp. 

Amb motiu de la inauguració de l’exposició, el divendres 1 de juny, tindrà lloc una xerrada a càrrec de l’Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau Barcelona. 

Dia: 1 de juny de 2018 Hora: 19.30 h 

Lloc: Castell del Paborde Accés gratuït  

Adjuntem cartell

                                                        **************

Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l’any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans de les persones i els pobles, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i la protecció del medi ambient.

Amb aquestes finalitats, Justícia i Pau es dedica a la sensibilització i informació de la ciutadania i a la incidència política sobre els poders públics, partits polítics, institucions socials i empreses privades, mitjançant activitats diverses, com campanyes públiques, informes, edició de publicacions, organització de congressos, conferències, seminaris, jornades, intervencions als mitjans de comunicació, etc.

L’entitat té naturalesa jurídica d’associació de dret canònic de l’arxidiòcesi de Barcelona, inscrita al registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 014673, i té el NIF R-5800416-I. El seu domicili actual és Roger de Llúria 126, 3-1, Barcelona 08037.

http://www.justiciaipau.org/

Aquí ficarem els butlletins i notícies d’aquesta entitat de Justícia i Pau:

Butlletins

L’Albiol col·labora en la presentació del llibre sobre el càncer del periodista Josep Baiges

L’Ajuntament de l’Albiol, conjuntament amb el de la Selva del Camp, col·labora amb Justícia i Pau en l’acte de presentació del llibre “Creu-me, és possible. Afrontar el càncer amb optimisme” a càrrec del periodista reusenc Josep Baiges. L’acte tindrà lloc el proper 1 d’abril a les 20:00 hores, al local de Santa Llúcia de la Selva del Camp.

El llibre és una obra coral promoguda per Baiges, que va coordinar les col·laboracions de 27 periodistes. A tots els va demanar relats sobre el càncer però des d’un prisma optimista. Per tirar endavant la iniciativa, el periodista va iniciar una campanya de micromecenatge, que va obtenir una bona resposta i que va permetre finalment l’edició de l’obra a càrrec de Cossetània Edicions.

A més, els ingressos obtinguts per la venda es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre i al Servei d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Reus.

Amb aquesta obra Josep Baiges vol ajudar altres persones que lluiten contra la malaltia i donar elements de reflexió i optimisme per superar-la a través dels relats, alguns reals i altres de ficció, que es completen amb el pròleg de Jordi Évole i l’epíleg de Xavier Grasset.

 

Abril 2016

Març 2016

Notícia CONFERÈNCIA SOLIDÀRIA: “REFUGIATS”