Principal serveis a l’Albiol

El municipi de l’Albiol té la característica que el poble i la urbanització Les Masies Catalanes estan separades per una distància per carretera de 12Km

  • Ajuntament de l’Albiol, situat al nucli antic a la Plaça Sant Miquel número 5. Us atendrem els dilluns de 9h a 13h (Cal demanar cita prèvia al 977846160)
  • Oficines municipals, situades al carrer Drago número 15 de la urbanització Les Masies Catalanes. Us atendrem de dilluns a divendres de 9h-13h i dimecres i divendres de 16h-20h

Al ser considerat un poble de muntanya, no disposem els serveis propis i depenen d’altres municipis:

  • Correus, cal anar a l’oficina d’Alcover, situada al carrer de la Llibertat número 20.
  • Àrea Bàsica de Salut (CAP), cal anar a La Selva del Camp, situat al carrer del Vilar número 2.
  • BASE-Gestió d’ingressos. Tenim delegada la gestió dels ingressos. Les oficines més properes son al carrer Zorrilla número 1 de Reus o bé a les oficines de l’Ajuntament de la Selva del Camp (plaça Major número 4) els dimarts i dijous.
  • Subministrament aigua, Tenim delegada la gestió de l’aigua a Comaigua. Us atendran a les oficines de l’Ajuntament de la Selva del Camp (plaça Major número 4) els dilluns i dimecres.

Tenim una aplicació en la qual es fan difusió tant els actes que es duen a terme al municipi com informació important pels veïns, en diem “ALBIOL INFORMA”.

L’aplicació la pots descarregar en els següents enllaços:

Si descarregueu l’aplicació per IOS heu d’anar a “Mis canales” i afegir “L’albiol Informa”

Copyright © 2022 Ajuntament de l'Albiol.