Altres poblacions

Aquí ficarem algunes de les festes populars dels Països Catalans que es celebren al nostre territori.

A continuació es descriuràn les poblacions i festes que siguin d’interès:

EL MUSEU CASTELLER DE CATALUNYA TREU A CONCURS EL BLOC AUDIOVISUAL

Notícia

El Museu Casteller de Catalunya, que actualment es troba en construcció a la ciutat de Valls, ha convocat un concurs d’idees per a l’elaboració del seu projecte museogràfic. L’objecte del concurs consisteix en la selecció d’idees per a la redacció i direcció d’aquest projecte.


VOLS CONÈIXER LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC) ?

Notícia

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) és una universitat online arrelada a Catalunya que forma les persones al llarg de la vida alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement.


FESTA MAJOR D’ESTIU DE LA SELVA DEL CAMP. FESTA VOTADA DE SANT ANDREU

Notícia

Aquest cap de setmana , el municipi de la Selva del Camp celebra la Festa Major en honor al seu Patró Sant Andreu. Els dies de la Festa Major son el 3, 4, 5 i 6 de juny de 2016 encara que el dia 28 i 29 de maig comencen a fer algun acte.


JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ 2016

Notícia

El proper 16 de maig de 9:30 a 14:00 h se celebrarà una nova edició de la “Jornada de Futbol Femení” de manera simultània a les 14 seus federatives d’arreu del territori català.


CAMPANYA: “POSA’T LA GORRA 2016 A PORTAVENTURA WORLD”

Notícia

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que s’en deriven a partir del diagnòstic.


CURS: AVICULTURA ECOLÒGICA / JORNADA TÈCNICA D’AVICULTURES D’ESPÈCIES ALTERNATIVES

Notícia

Aquest curs està dissenyat per donar resposta formativa als professionals del sector agrari que vulguin iniciar-se i/o millorar en la producció de pollastres de carn i ous des d’una visió global del sector.


JORNADA CARDIOLOGIA I ESPORT. SCREENING PREPARTICIPATIU REUS

Notícia

El divendres dia 15 d’abril de 2016 es durà a terme una jornada de “Cardiologia i Esport. Screening preparticipatiu a Reus”. La durada de la Jornada serà de 09:00 a 13:30 hores i tindrà lloc a l’Auditori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.


CAMINADA: A BON PAS FEM SALUT

Notícia

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, us convidem a participar en la quarta caminada “A bon pas fem salut”, que tindrà lloc a Tarragona el dimecres dia 6 d’abril de 2016, a les 17:00 hores


CONCURS DE CÒMICS: PREMIS LITERARIS DE CALLDETENES

Notícia

L’Ajuntament de Calldetenes convoca els 36è Premis Literaris de Calldetenes, que inclouen els premis Jacint Verdaguer de poesia, Armand Quintana de novel·la, Lluís Solà i Sala de teatre, i els premis per a Estudiants dels Països Catalans, i per a Estudiants de Calldetenes.


EL LLIBRE : “LES RELIGIONS A CATALUNYA”

Justícia i Pau Selva del Camp organitza, el proper diumenge 13 de març de 2016, juntament amb Pagès Editors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Selva del Camp i la Parròquia Sant Andreu Apòstol, la presentació del llibre “Les religions a Catalunya”, de Montserrat Coll, Joan Estruch, Manuel Forcano, Gloria Garcai – Romeral i Antoni Pladevall, editat per Josep – Lluís Carod Rovira


Musical: “El Hombre de la Mancha”
Notícia

El hombre de la Mancha és un musical, està adaptat del telefilm de 1959 (no musical) I, Don Quixote escrit per Wasserman, alhora inspirat en la novel·la del segle XVII Don Quixot, de Miguel de Cervantes.

Narra la història del cavaller boig Don Quixot, com una obra dins d’una obra, interpretada per Cervantes i els seus companys presoners mentre que espera ser interrogat per la Inquisició.


La Passió de Cervera
www.lapassiodecervera.com

L’inici històric d’aquestes representacions es remunta al segle XV essent les que ostenten les més antiguitat d’Europa segons els estudis realitzats per la Universitat de La Sorbona de París.

A finals d’aquest segle era costum representar a l’església de Santa Maria de Cervera, de forma popular, un Misteri de La Passió.


Afectats Fibromiàlgia – L’ACAF
www.fibromialgia.cat

L’ Associació de Catalana  d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) és la primera associació de Catalunya formada per persones afectades de fibromiàlgia (FM), síndrome de fatiga crònica (SFC) i sensibilitat química múltiple (SQM) i altres processos de sensibilització central relacionats amb les esmentades afeccions.


Copyright © 2022 Ajuntament de l'Albiol.