Activitats 2015

Aquí ficarem algunes de les activitats celebrades al nostre municipi durant el 2015:

FESTA MAJOR SANT MIQUEL 2015

Entrar

A la tardor donem la benvinguda al nostre patró Sant Miquel. 

Es la nostra Festa Major, desitjada per molts albiolencs i albiolenques. Ja la tenim aquí!!

! Els propers dies 25,26,27 i 29 de setembre podrem gaudir tots plegats d’aquesta festa en el que hi trobareu moltes activitats per a poder-hi participar.


FESTA DE LES VIRTUTS

Entrar

Cada any, a la primera setmana de juliol, el poble de l’Albiol celebra la festa de la Mare de Déu de les Virtuts, acompanyada i venerada per els albiolencs i albiolenques al voltant de l’Esglèsia en una petita processó mentre es fa el rosari, seguit de l’adoració a la Mare de Déu i acabant cantant els goigs.


PRIMER TRAIL SERIES L’ALBIOL 2015

Entrar

El passat 20 de juny de 2015 es va disputar la 1a trailSERIES L’ALBIOL 2015, la qual significava la quarta prova puntuable del Circuit trailSERIES Costa Daurada 2015. Vàrem tenir la presència de 230 participants. La cursa comptava amb dos circuits, un de 19,6Km i l’altre de 12,6Km dins l’entorn de la Vall de la Glorieta. La corredora Cinta Golorons va obtenir el 1r PREMI LOCAL.


2N CONCURS PINTURA RÀPIDA DE  L’ALBIOL

Entrar

El proper diumenge dia 9 d’agost de 2015 celebr

arem el 2n Concurs de Pintura ràpida de l’Albiol.


FESTA D’ESTIU L’ ALBIOL 2015. GALERIA FOTOGRÀFICA

Entrar

Ja tornem a tenir aquí la FESTA D’ESTIU, amb la novetat aquest any de gaudir de les activitats en dos entorns, la urbanització Les Masies Catalanes i el poble de l’Albiol.


NIT DE TOTS SANTS

Entrar

Una de les festes importants de la tardor és la Festa de Tots Sants, la Castanyada i el Dia dels Morts, que se celebren entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre. Segons la tradició popular, aquestes dates són el moment de l’any en què s’interrelacionen el món dels vius i el dels morts.

Copyright © 2022 Ajuntament de l'Albiol.