Tot a punt per a la tercera edició del concurs de fotografia de l’Albiol

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de l’Albiol ha convocat el segon concurs de fotografia del municipi amb la voluntat que les 12 imatges seleccionades apareguin al calendari municipal de l’any 2022, que serà editat pel consistori. La temàtica escollida per aquest concurs és ‘l’Albiol’ en tots els seus àmbits: arquitectura, jardins, paisatge, naturalesa, sostenibilitat, entorn de treball, etc.

Aquest certamen té com a principal objectiu captar la bellesa del terme de l’Albiol i, d’aquesta manera, poder-la gaudir tots els mesos de l’any a través d’un calendari que estarà il·lustrat amb les imatges més votades per tots els veïns i veïnes de l’Albiol.

Poden participar-hi totes aquelles persones físiques que ho desitgin i que tinguin més de 10anys d’edat. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, originals i inèdites, fins el dia 14 d’octubre de 2022 a través del correu electrònic: ajuntament@albiol.cat

Al correu s’haurà de fer constar el títol de cada fotografia, així com el nom i cognom de l’autor/a, l’adreça postal, la població i el telèfon

Per a cada fotografia es presentarà un arxiu JPG amb una resolució mínima de 1500×1000 píxels. No superior a 5 MB. Les fotografies han de ser horitzontals i cadascuna ha de tenir títol diferent.

Les fotografies seran exposades a la sala Guerau de l’edifici municipal de Masies Catalanes, del 31 d’octubre a l’11 de novembre. Els veïns/veïnes del municipi valoraran les fotografies guanyadores a través de votació popular mitjançant butlletes que es dipositaran en una urna.

Les fotografies més votades seran publicades en el calendari que editarà l’Ajuntament de l’Albiol corresponent a l’any 2023, fent constar al peu de la fotografia el nom de l’autor.

L’autor de la fotografia més votada serà obsequiat amb un val per un dinar o sopar per a dues persones. Es realitzarà un sorteig en el cas que 2 o més fotografies tinguin els mateixos vots. Entre els participants en l’elecció de la fotografia més votada, per sorteig, una de les persones serà obsequiada també amb un dinar o sopar per a dues persones.

Bases concurs de fotografia de l’Albiol