Salutació de l’Alcalde

Us esperem a l’Albiol

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest web municipal és la carta de presentació del nostre municipi, l’Albiol, al món. A través d’aquestes pàgines tenim l’oportunitat d’ensenyar-vos els nostres paisatges, la nostra història, la nostra activitat quotidiana i els nostres valors patrimonials i paisatgístics i ho podem fer, gràcies a la tecnologia, mostrant-nos a qualsevol persona que hi estigui interessada, sigui on sigui i sigui d’on sigui.

En aquest espai a internet també expliquem què fem, quins són els nostres projectes i objectius, i fins on volem que arribi el nostre municipi en desenvolupament i benestar per a tots els albiolencs i les albiolenques.

Un dels reptes que tenim és que aquest lloc web sigui percebut com un espai de comunicació i de contacte amb els nostres veïns i veïnes. Un espai des d’on fer tràmits, conèixer les últimes novetats del municipi i fer aportacions per millorar col·lectivament el nostre poble.

Per tot això esperem que aquest lloc web esdevingui una invitació perquè les persones que no ens coneixeu tingueu interès i curiositat per apropar-vos al nostre municipi, i comprovar amb la vostra pròpia experiència les qualitats i els valors de l’Albiol.

Us hi esperem!

Andreu Carrasco Sardà

Alcalde de l’Albiol