l’Ajuntament de l’Albiol impulsa un concurs fotogràfic per confeccionar el calendari municipal de l’any 2021

Els veïns i veïnes de l’Albiol escolliran, amb els seus vots, les imatges guanyadores

L’Ajuntament de l’Albiol impulsa un concurs fotogràfic, amb la voluntat que les 12 imatges més votades apareguin al calendari municipal de l’any 2021, que serà editat pel consistori. La temàtica escollida per aquest concurs és l’Albiol.

Cada participant podrà presentar, abans del 19 d’octubre de 2020, un màxim de tres fotografies fetes al municipi. Els veïns i veïnes de l’Albiol seran els encarregats d’escollir, amb els seus vots del 26 d’octubre al 6 de novembre, els guanyadors del certamen.

Les imatges es podran presentar, físicament, a les dependències municipals de Masies Catalanes o a través del correu electrònic ajuntament@albiol.cat. En aquest cas, en el correu s’haurà de fer constar el títol de cada fotografia, així com el nom i cognom de l’autor/a, adreça, població i telèfon de contacte.

En tots els casos les fotografies s’han de presentar en un o més arxius JPG (entre 1MB i 3MB) i resolució 300 ppp. Les captures han de ser horitzontals i cadascuna ha de tenir títol diferent.

Els guanyadors del concurs, a més de la publicació de la fotografia en el calendari de l’Albiol per a l’any 2021, seran obsequiats amb un sopar per a dues persones en un restaurant de la demarcació.

L’objectiu del certamen és captar la bellesa de l’Albiol i, d’aquesta manera, poder-ne gaudir tots els mesos de l’any a través del calendari amb les fotografies més votades per tots els veïns i veïnes de la localitat.