Canal actualitat Igualtat i no discriminació

Canal actualitat’  vol proposar-vos un breu espai de reflexió sobre els conceptes, la normativa i l’actualitat en matèria d’igualtat i no discriminació.

En sou destinataris el personal del món local que en el desenvolupament de les vostres tasques podeu trobar-vos situacions de desigualtat i discriminació.

Per començar aquest canal , hem escollit un tema tan bàsic i principal com ‘el discurs d’odi’. L’enfocament, en funció del tema, oscil·larà entre l’explicació, la informació, la interpretació i també l’acció.

L’inici d’aquest Canal reitera la disposició del nostre ‘Servei especialitzat per a la no discriminació’ per a tot el que pugueu menester.

Agrairem comentaris, ampliacions d’informació i també propostes d’aspectes concrets que voldríeu que abordessin aquests breus editorials. Per a qualsevol d’aquestes manifestacions, podeu adreçar un correu electrònic a infomigracio_nodiscriminacio@gencat.cat o dirigir-vos directament al Servei a través del telèfon exclusiu per al personal de l’Administració local 933 659 372.

Adjuntem el núm. 1 de la revista mensual

Copyright © 2022 Ajuntament de l'Albiol.