Balanç positiu de la Festa Major de les Masies Catalanes

L’Ajuntament de l’Albiol fa un balanç positiu de la Festa Major de les Masies Catalanes, una celebració que s’ha recuperat plenament un cop superada la pandèmia de Covid-19.

En aquest sentit, hi ha hagut noves propostes com, per exemple, el concurs de pastissos que han comptat amb una gran acollida en la seva primera edició.

De totes maneres, l’acte més multitudinari va ser el sopar popular que va reunir a més de 100 persones a la zona poliesportiva de les Masies Catalanes i va comptar amb l’actuació de Marc Anglarill, un dels moments més destacats de la nit.

Amb tot, la celebració d’enguany ha estat marcada per als actes de caràcter més familiar i orientats al públic infantil com van ser els inflables refrescants i festa de l’escuma de dissabte al matí o l’espectacle teatral Hakuna Matata i el show del mag Nebur que van fer les delícies dels més petits.