Setmana Sense Soroll

L’Ajuntament de l’Albiol s’adhereix a la Setmana Sense Soroll de Catalunya que se celebrarà del 25 d’abril a l’1 de maig

Del 25 d’abril a l’1 de maig de 2022 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll, amb el lema ‘Abaixem el volum’, que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

L’Ajuntament de l’Albiol s’ha adherit a aquesta iniciativa que té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Adjunts en aquesta notícia podreu consultar el Mapa de Contaminació Acústica (MCA) de l’Albiol i les Masies Catalanes.

MCA Les Masies Catalanes

MCA L’Albiol